Metaaltechniek

Nauwkeurige bewerking met moderne machines

EPM Metaaltechniek werkt met een uitgebreid machinepark waaronder een volledig geautomatiseerd platenmagazijn. Vanuit hier bewerken we RVS-, aluminium- en staalplaten nauwkeurig met onze moderne lasersnijmachines en kantbanken. Daarnaast kunt u bij EPM Metaaltechniek ook terecht voor zaag- en freeswerk, lassamenstellingen en profielbewerking. In samenwerking met onze vakkundige metaalbewerkers verstalen we uw idee effectief naar het beste eindproduct.

Als uw aanvraag bij ons binnenkomt, verwerken wij deze in ons systeem om u vervolgens van een offerte te voorzien.  Geeft u akkoord, dan starten wij met het bewerkingsproces.

Doordat we werken met een geautomatiseerd platenmagazijn zijn vele platen op voorraad en zijn we in staat verschillende formaten te combineren zodat we snij- en zetverliezen tot een minimum reduceren. Wij streven naar korte doorlooptijden en gaan voor kwaliteit.

Met onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner in de toelevering en hebben we jarenlange relaties opgebouwd met onze klanten en leveranciers.

Aan het werk