Mestverwerking

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Naast het vervaardigen van diverse producten voor onze klanten, bouwt EPM Metaaltechniek al meer dan achttien jaar mobiele mestscheiders. Ons doel: een gebruiksvriendelijke en betrouwbare installatie. De verwerkingscapaciteit van onze mobiele mestscheiders is in die jaren toegenomen van 5 m3 per uur tot 80 m3 per uur. De mestscheiders zijn voorzien van een decanteercentrifuge die de mest optimaal ontwatert.

EPM Metaaltechniek verzorgt de complete opbouw samen met het plaatsen van de centrifuge, generator, pompen, afvoerschroeven en bekabeling. Uiteraard gebruiken we de allerbeste componenten.

Hierdoor is het proces stabiel en kunt u de installatie op afstand beheren dankzij bewaking en camerabeelden. Met alarmmelders en sensoren draait de mobiele mestscheider onbemand. Bovendien wordt het proces bij eventuele storingen onmiddellijk gestopt. Dit resulteert in complexe units die we door onze grondige voorbereiding in een 3D-tekenpakket efficiënt kunnen bouwen.

Mestscheiders

Aan het werk